Stegte ben med kold kartoffelsalat

Klassisk middag - server med en god agurkesalat
Af
af Redaktion
Annonce

(3 pers.)
25 min. + 30 min. i gryden

2 kg stegeben
1 spsk. salt
10 hele, sorte peberkorn
2 laurbærblade
1 løg
3 nelliker
3 dl cremefraiche
1 bdt. purløg
1 finthakket skalotteløg
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. groft salt
Peber
650 g kogte, pillede kartofler
2 spsk. olie
2 spsk. honning
1 tsk. tabasco

Del benene i passende stykker og kog dem i vand tilsat salt, peberkorn, laurbærblade, løg og nelliker i 30 min. Rør cremefraichen med purløg, løg, sennep, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver og vend dem i dressingen. Pisk olie, honning og tabasco sammen til en marinade og smør den på de kogte ben. Steg benene færdige i ovnen 225° i 20 min. og server med en god agurkesalat.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv også spareribs...
Spareribs med radisesalat og nudler
Marinerede spareribs med grillede kartoffelspid

Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter.

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.