Artiskokcreme med krydderurter

Cremen passer fint som snack sammen med friske grønsagsstave og små ristede skiver flute til dampet eller stegt fisk og som fyld i sandwich. Cremen kan holde sig 5-6 dage i køleskab.
Af
af Redaktion

1 dåse artiskokbunde i vand, 370 g
Ca. ½ spsk. citronsaft
1 fed hvidløg
2-3 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. Cheasy fraiche
1 dl friske krydderurteblade efter smag
Salt og peber

Hæld væden fra artiskokbundene og skyl dem i en sigte.
Del bundene i kvarte og miks dem i blender eller med blenderstav sammen med citronsaft, pillet hvidløg, Cheasy fraiche og krydderurter.
Smag til med salt og peber.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FLOT FRANSK SKÅL

Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Sprød aspargestærte
Rød pesto med gedeost & rucola med artiskok
Minitærter med artiskok og courgette






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.