Svinespid med tabouleh

Lækker, krydret aftensmad
Af
af Redaktion

Ingredienser til svinespid med tabouleh

(4 pers.)

700 g svinekød (f.eks. bov)
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
½ spsk. groft salt
1 tsk. garam masala
2 tsk. paprika
1 tsk. chili
2 sk. toastbrød
250 g fuldkornsbulgur
1 stort rødløg
3 tomater
1 bdt. bredbladet persille
½ bdt. mynte
3 spsk. olivenolie
1 usprøjtet citron
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde til svinespid med tabouleh

Skær kødet i 2 cm store tern og bland dem med citronsaft og olie. Blend hvidløg, krydderier og brød til en ensartet krydderiblanding. Bland den med kødet og lad det gerne trække på køl i ½-1 time. Kog bulguren efter anvisningerne på pakken og lad den køle af. Skær løg og tomater i små tern, hak krydderurterne og bland dem med bulguren. Pisk olien med revet skal og saft fra citronen og hæld den over salaten. Sæt kødternene på spid og steg spiddene ved middelhøjvarme i 2 min. på hver side og servér.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Pariserbøf
Wok med svinesteaks


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.