Festlig mad

Mandag, 7. marts 2011
af Redaktion
Lad vores madekspert Helle Brønnum Carlsen trylle med menuen hjemme hos dig
Familie Journal, der udkommer mandag 7. marts 2011
Familie Journal, der udkommer mandag 7. marts 2011

Af chefredaktør Anette Kokholm

Hvad fik I at spise?
Det er et spørgsmål, der altid bliver stillet i min familie og omgangskreds, hvis nogen har været til fest.
For én ting er tøjet, borddækningen, stemningen, talerne, sangene og de gode historier - noget helt andet og bestemt lige så vigtigt er maden.

Kun en fest i år
Jeg har holdt fire konfirmationer. Mangler kun én. Jeg har holdt mit eget bryllup og også min nieces, og jeg har holdt min svigermors runde fødselsdag. Plus min mands og mine egne runde dage. Plus det løse.
I år har jeg kun en studenterfest. Men alligevel: Hver gang er det altid maden, der fylder i planlægningen.

Få Helle til at trylle
For skal vi lave den selv? Eller få den udefra? Eller, skal vi have nogen til at hjælpe?
I denne udgave af Familie Journal giver vi gode råd til festmaden. Jeg synes selv, det er blevet rigtig inspirerende, og husk, at læserne selv kan ønske sig en menu, til f.eks. den store fest. Send blot et par ord til Helle Brønnum Carlsen, så tryller hun.

Festlig hilsen

Ønskemad: Buffet til en fødselsdag
Ønskemad: Hyggelig fødselsdag
Ønskemad: 80 gæster til Anettes kobberbryllup

Ris og ros til Anette: Skriv her