Nye ideer til påskefrokosten

Mandag, 22. marts 2010
af Redaktion
De gamle kendinge vil vi ikke undvære - men lidt nyt skal der også til
Foto: Jette M. Vesterager
Foto: Jette M. Vesterager

I denne uge har vi ekstra sider i bladet med gode idéer til påskens frokoster.
Selv glæder jeg mig allerede! Der er ikke noget så hyggeligt som en god frokost, synes jeg. Jeg er så heldig at have en stor familie, og når vi ses til den traditionsrige frokost en af påskedagene, så deler vi opgaverne lidt ud.

Alt det gode gamle
Vi prøver altid at finde på noget nyt og spændende, men vi ender altid med at have det samme på bordet som sidste år. Min mor laver de bedste stegte sild i eddike, man kan finde, og onkel Bents frikadeller overgår alt. Så hvorfor lave om på det? Min mand vil have flæskesteg, og jeg har en hemmelig opskrift på karrysild, som kan få englene til at synge. Så den skal da med. Og så videre...
Alligevel sluger jeg altid opskrifterne her i Familie Journal, og i år skal det altså være, har jeg bestemt. Jeg vil lave mindst én af de fristende frokostretter, og så kan de lære det i min familie.
Velbekomme!

Lav din egen påskesnaps

Prøv de gode påskeopskrifter
Lammekoteletter med middelhavstilbehør
Skidne æg
Vagtelæg med rejefyld
Påskebrød