Dejlig marmorkage med tørret frugt, nutella og kaffe

Denne opskrift på marmorkage kommer fra vores læser Conni Adelvig fra Vordingborg. Opskriften er en anderledes version af den klassiske marmorkage. Velbekomme!
Af
af Conni Adelvig
Dejlig marmorkage med tørret frugt, nutella og kaffe
1 t og 10 min
1 stk
Connis marmorkage
250 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
4 æg
250 g mel
2 tsk. bagepulver
2 dl nutella
1 spsk. stærk kaffe
75 g tørret frugt og nødder, f.eks.tranebær, blåbær, kirsebær og mandler

Fremgangsmåde

  1. Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst.
  2. Rør æggene i et ad gangen og vend mel og bagepulver i.
  3. Pisk nutella og kaffe sammen og rør halvdelen af dejen deri.
  4. Hak frugt og nødder og vend det i resten af dejen.
  5. Smør en sandkageform, drys med mel og kom den mørke dej i bunden. Fordel den lyse dej over den mørke, glat ud og bag kagen ved 180° i 60 min.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.