Appelsin-kopkage

Du har hurtigt lavet disse små, fine kager, der bages i mikrobølgeovn og serveres i kopper
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på kopkage med appelsin

50 g hvid chokolade
30 g smør
1 tsk. revet appelsinskal
1 spsk. appelsinsaft
1 spsk. sukker
1½ spsk. mel
1 æg
1 spsk. flormelis

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Baileys-is Kopkager

Fremgangsmåde til kopkagerne

Smelt chokolade og smør over vandbad og rør appelsinskal og -saft i. Pisk sukker, mel og æg sammen i en skål og bland chokoladen i.

Hæld dejen i to små kopper og giv dem 1 min. og 40 sek. i mikrobølgeovnen ved fuld effekt.

Servér kagerne lune i kopperne drysset med lidt flormelis og revet appelsinskal.

(link fjernet)

Lav flotte lagkager

Lav flotte lagkager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.