Bedstes fest-is
Ingredienser til bedstes fest-is
(6 pers.)
6 pasteuriserede æggeblommer
2 pasteuriserede hele æg
100 g sukker
50 g rørsukker
1½ spsk. god, mørk rom
¾ l piskefløde
1 spsk. frysetørret kaffe
50 g chokoladespåner
Fremgangsmåde
Pisk æg, æggeblommer og sukker i ca. 12 min, til en tyk, cremet masse og rør rommen i. Kom kaffen i en frysepose og knus den med en kagerulle til et fint pulver. Pisk fløden til skum. Vend flødeskum, kaffe og chokoladespåner i cremen, kom den i en egnet beholder og stil den i fryseren i mindst 4 timer. Servér isen med friske bær og evt. hele kaffebønner.
Opskrift: Ruth Tingleff
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Citronfromage med lakridsis
Kokos-bananis
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)