Birgits sirupskage

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Birgit Mikkelsen fra Egå. Se hendes opskrift på sirupskage her
Af
af Redaktion

Ingredienser til Birgits sirupskage

115 g usaltet smør 115 g brun farin
3 æg
225 g mørk sirup
225 g mel
1½ tsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. stødt allehånde
½ tsk. salt
2 tsk. natron

ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?

Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook

Sådan gør du
Rør smør og farin blødt, pisk æggene i et ad gangen og tilsæt siruppen. Bland mel, bagepulver, krydderier og natron og vend blandingen i dejen. Hæld dejen i en 15 x 25 cm stor form beklædt med bagepapir og bag den ved 175° i 60 min. Server kagen afkølet i skiver med smør eller cremefraiche og syltede ingefær.

Opskrift: Birgit Mikkelsen

Du finder meget mere julepynt, -håndarbejde og -mad fra Familie Journal her...

Julens klassikere

Vi har samlet alle de bedste juleopskrifter til en god gammeldags dansk jul med masser af hygge...

Juleklassikere

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.