Bradepandekage med henkogte ferskner og kokos

Det er altid godt med en bradepandekage! Og her får du opskriften på vores læser Heinrichs feriekage med fersken og kokos. Velbekomme!
Af
af Heinrich Svanborg, Foto: Carina Krüger
Bradepandekage med henkogte ferskner og kokos
1 t
1 stk
Bradepandekage med fersken og kokos
4 æg
500 g sukker
300 g flydende margarine
250 g gulerødder
240 g henkogte ferskner
250 g kokosmel
350 g mel
3 tsk. natron
1 spsk. vaniljesukker
Glasur
200 g flormelis
1 spsk. vand

Fremgangsmåde

  1. Rør æg, sukker og margarine godt sammen.
  2. Riv gulerødderne og blend fersknerne.
  3. Kom gulerødder, ferskner og kokosmel i dejen.
  4. Bland mel, natron og vaniljesukker og vend det i dejen.
  5. Kom dejen i en bradepande på 30 x 40 cm beklædt med bagepapir og bag den nederst i ovnen ved 175° i 50 min.
  6. Rør flormelis og vand sammen, fordel glasuren over den kolde kage og drys evt. med kokosflager.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.