Bradepandekage med henkogte ferskner og kokos
Det er altid godt med en bradepandekage! Og her får du opskriften på vores læser Heinrichs feriekage med fersken og kokos. Velbekomme!
Af
af Heinrich Svanborg, Foto: Carina Krüger

1 t
1 stk
Bradepandekage med fersken og kokos
4 æg
500 g sukker
300 g flydende margarine
250 g gulerødder
240 g henkogte ferskner
250 g kokosmel
350 g mel
3 tsk. natron
1 spsk. vaniljesukker
Glasur
200 g flormelis
1 spsk. vand
Fremgangsmåde
- Rør æg, sukker og margarine godt sammen.
- Riv gulerødderne og blend fersknerne.
- Kom gulerødder, ferskner og kokosmel i dejen.
- Bland mel, natron og vaniljesukker og vend det i dejen.
- Kom dejen i en bradepande på 30 x 40 cm beklædt med bagepapir og bag den nederst i ovnen ved 175° i 50 min.
- Rør flormelis og vand sammen, fordel glasuren over den kolde kage og drys evt. med kokosflager.

Dessert & Kage
Bradepandekage med kardemomme og vaniljesmørcreme

Dessert & Kage