Chokoladekage, der smager af mere

Server med syltede citrusfrugter eller flødeskum
Af
af Redaktion

(10 pers.)

2 æg
180 g sukker
2½ tsk. vaniljesukker
4 spsk. kakao
1 nip salt
1 spsk. pulverkaffe opløst i 1 spsk. kogende vand

90 g mel
100 g smeltet smør


Citronglasur
150 g flormelis
1-2 spsk. kakao
Saft af ½ citron
Evt. vand


Pisk æg og sukker luftigt. Sigt alt det tørre i. Fold det med smeltet smør og kaffe og kom det i en smurt springform og bag ved 190° i 30 min. Afkøles og pyntes med citronglasur. Kan evt. serveres med syltede citrusfrugter eller flødeskum.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels

10 superlækre chokoladekager - find din favorit
Prøv også,,,
Chokolade i svøb
Hindbærcroissanter
Sprøde chokoladevafler

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.