Chokoladeroulade med kokos og blød smørcreme

Denne chokoladeroulade med kokos er fyldt med en blød og lækker smørcreme. Opskriften giver én roulade og i alt 12 skiver. Velbekomme!
Af
af All Over Press
Chokoladeroulade med kokos og blød smørcreme
20 min
12 personer
Roulade
3 æg
125 g sukker
5 spsk. kartoffelmel
1 spsk. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakao
2 spsk. kokosmel
Creme
75 g blødt smør
50 g flormelis
1 pasteuriseret æggeblomme
1 dl vaniljekvark

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Bland kartoffelmel, hvedemel, bagepulver og kakao og vend det i æggemassen.
  3. Fordel dejen i en beklædt bradepande på ca. 30 x 40 cm. B
  4. ag kagen midt i ovnen ved 250° i ca. 5 min.
  5. Drys kokosmel over og vend den ud på et stykke bagepapir.
  6. Fjern bagepapiret fra bunden af kagen og sæt bradepanden over kagen, mens den køler af.
  7. Creme Rør smør og flormelis sammen, rør æggeblommen i og rør kvarken i lidt ad gangen, mens der piskes til en jævn creme.
  8. Fordel cremen på kagen og rul den sammen.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.