Grillede frugtspid

Lækker frugt fra grillen - server med kold mascarponecreme
Af
af Redaktion

8 jordbær
2 skiver ananas
2 abrikoser
2 spsk. rørsukker
1 usprøjtet lime
3 spsk. cointreau
250 g mascarpone
1 spsk. flormelis
1 vaniljestang
4 spid

Skyl jordbærrene, skær ananasskiverne i 4 og halver abrikoserne. Kom frugten i en frysepose og drys med sukkeret. Skær den grønne skal af med en kartoffelskræller og pres saften af limefrugten. Bland limesaft og skal med cointreau, hæld det over frugterne og lad det trække på køl i mindst en time, gerne længere. Rør mascarponen med flormelis og kornene fra vaniljestangen og stil det på køl. Kom frugterne på spid, gril dem 3-4 min. på hver side og server med den kolde mascarponecreme.

Tip: Kog evt. marinaden ind, til den begynder at tykne, og dryp den over spiddene, når de er grillet.

Opskrift: Kristina Marckmann

GODT TIL GRILLEN

Lyse sommeraftener og lækker grillmad hører sammen: Her får du 18 lækre opskrifter på forretter, hovedretter og desserter til grillen - se opskrifter her

Find flere opskrifter her...
Hot bananasplit
Kirsebærsandwich
Smuldretærter









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.