Hjerter på pind

Søde og romantiske marcipanhjerter
Af
af Redaktion

Skær nogle skiver af ren rå marcipan, stik hjerterne ud med en fom og sæt dem på pind. Dyp hjerterne i smeltet hvid, lys eller mørk chokolade og pynt efter smag, her er brugt bl.a. små sukkerhjerter.
Chokoladen kan også pensles på.

Opskrift: Odense Marcipan (link fjernet)

TEMPERERING AF SMELTET CHOKOLADE

  • Chokoladen rives i spåner eller hakkes i små stykker. 1 l vand bringes i kog, gryden tages af og en skål sættes i gryden. Smelt 2/3 af chokoladen i skålen. Når chokoladen er smeltet, tages skålen op af vandbadet, og den sidste 1/3 chokolade tilsættes, mens der røres rundt. Nu er chokoladen klar til brug.

Flere julelækkerier...
Kandiserede æbler
Værtindens marcipanbrød
Juleappelsiner

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.