Hjerter på pind

Søde og romantiske marcipanhjerter
Af
af Redaktion
Annonce

Skær nogle skiver af ren rå marcipan, stik hjerterne ud med en fom og sæt dem på pind. Dyp hjerterne i smeltet hvid, lys eller mørk chokolade og pynt efter smag, her er brugt bl.a. små sukkerhjerter.
Chokoladen kan også pensles på.

Opskrift: Odense Marcipan (link fjernet)

TEMPERERING AF SMELTET CHOKOLADE

  • Chokoladen rives i spåner eller hakkes i små stykker. 1 l vand bringes i kog, gryden tages af og en skål sættes i gryden. Smelt 2/3 af chokoladen i skålen. Når chokoladen er smeltet, tages skålen op af vandbadet, og den sidste 1/3 chokolade tilsættes, mens der røres rundt. Nu er chokoladen klar til brug.

Flere julelækkerier...
Kandiserede æbler
Værtindens marcipanbrød
Juleappelsiner

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.