Jordbær i chokolade og punch
Ingredienser til jordbær i chokolade
500 g jordbær
250 g mørk chokolade
Fremgangsmåde til jordbær i chokolade
Smelt chokoladen over vandbad og temperér den. Skyl og tør jordbærrene og dyp dem i chokoladen. Lad dem tørre på bagepapir.
Ingredienser til punch
3 dl ufortyndet jordbærsaft
1 dl citronsaft
½ dl hyldeblomst koncentrat
3 dl jasminte (afkølet)
4 dl mousserende rosévin eller mineralvand med bobler
2 dl gin
Saften af 1 appelsin
400 g jordbær
Isterninger, ca. 2 l
Fremgangsmåde til punch
Bland alt undtagen rosévin, jordbær og isterninger. Nip og rens jordbærrene. Kom rosévin, isterninger og jordbær i punchen lige inden serveringen.
Hvis du ønsker drikken mindre alkoholisk, kan ginen udelades.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Jordbærtærte
Cheesecakes med hindbær
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)