Jordbær i chokolade og punch

Lidt sødt og noget drikkeligt til studenterne
Af
af Redaktion

Ingredienser til jordbær i chokolade

500 g jordbær
250 g mørk chokolade


Fremgangsmåde til jordbær i chokolade

Smelt chokoladen over vandbad og temperér den. Skyl og tør jordbærrene og dyp dem i chokoladen. Lad dem tørre på bagepapir.

Ingredienser til punch

3 dl ufortyndet jordbærsaft
1 dl citronsaft
½ dl hyldeblomst koncentrat
3 dl jasminte (afkølet)
4 dl mousserende rosévin eller mineralvand med bobler
2 dl gin
Saften af 1 appelsin
400 g jordbær
Isterninger, ca. 2 l


Fremgangsmåde til punch

Bland alt undtagen rosévin, jordbær og isterninger. Nip og rens jordbærrene. Kom rosévin, isterninger og jordbær i punchen lige inden serveringen.

Hvis du ønsker drikken mindre alkoholisk, kan ginen udelades.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Jordbærtærte
Cheesecakes med hindbær

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.