Kærnemælksfromage med hindbær og mandelsplitter
Denne friske kærnemælksfromage med hindbær smager af sommer og sol! Server den næste gang, du får gæster til middag.
Af
af Kristina Marckmann

Kærnemælksfromage med hindbær og mandelsplitter
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
2 t og 10 min
6 personer
Kærnemælksfromage
8 bl. husblas
½ vaniljestang
5 dl kærnemælk
5 spsk. sukker
Revet skal af 1 usprøjtet citron
2 dl piskefløde
125 g hindbær
25 g ristede mandelsplitter
Fremgangsmåde
- Stil husblassen i blød i koldt vand og skrab kornene ud af vaniljestangen.
- Pisk kærnemælken med vaniljekorn, sukker og revet citronskal.
- Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, pisk den i kærnemælken i en tynd stråle og stil den på køl, til den begynder at stivne.
- Pisk fløden til skum og vend den i sammen med hindbærrene.
- Hæld fromagen i en serveringsskål og stil den i køleskabet i et par timer.
- Server fromagen drysset med mandelsplitter og evt. flere friske hindbær.

Dessert & Kage
Frisk citronfromage med pasteuriserede æg

Dessert & Kage
Issandwich med chokolade og hindbær
Annonce








