Kærnemælksfromage med hindbær og mandelsplitter
Denne friske kærnemælksfromage med hindbær smager af sommer og sol! Server den næste gang, du får gæster til middag.
Af
af Kristina Marckmann

2 t og 10 min
6 personer
Kærnemælksfromage
8 bl. husblas
½ vaniljestang
5 dl kærnemælk
5 spsk. sukker
Revet skal af 1 usprøjtet citron
2 dl piskefløde
125 g hindbær
25 g ristede mandelsplitter
Fremgangsmåde
- Stil husblassen i blød i koldt vand og skrab kornene ud af vaniljestangen.
- Pisk kærnemælken med vaniljekorn, sukker og revet citronskal.
- Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, pisk den i kærnemælken i en tynd stråle og stil den på køl, til den begynder at stivne.
- Pisk fløden til skum og vend den i sammen med hindbærrene.
- Hæld fromagen i en serveringsskål og stil den i køleskabet i et par timer.
- Server fromagen drysset med mandelsplitter og evt. flere friske hindbær.

Dessert & Kage
Frisk citronfromage med pasteuriserede æg

Dessert & Kage