Kærnemælksfromage med hindbær og mandelsplitter

Denne friske kærnemælksfromage med hindbær smager af sommer og sol! Server den næste gang, du får gæster til middag.
Af
af Kristina Marckmann
Kærnemælksfromage med hindbær og mandelsplitter
2 t og 10 min
6 personer
Kærnemælksfromage
8 bl. husblas
½ vaniljestang
5 dl kærnemælk
5 spsk. sukker
Revet skal af 1 usprøjtet citron
2 dl piskefløde
125 g hindbær
25 g ristede mandelsplitter

Fremgangsmåde

  1. Stil husblassen i blød i koldt vand og skrab kornene ud af vaniljestangen.
  2. Pisk kærnemælken med vaniljekorn, sukker og revet citronskal.
  3. Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, pisk den i kærnemælken i en tynd stråle og stil den på køl, til den begynder at stivne.
  4. Pisk fløden til skum og vend den i sammen med hindbærrene.
  5. Hæld fromagen i en serveringsskål og stil den i køleskabet i et par timer.
  6. Server fromagen drysset med mandelsplitter og evt. flere friske hindbær.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.