Karens jødekager

Sidste uges opskrift var fra Karen Pedersen fra Spøttrup og var på sprøde jødekager. Her får I opskriften.
Af
af Karen Margrethe F. Pedersen
Karens jødekager med med sukker og mandler på toppen
(Ca. 80 stk.)

Karens jødekager:

500 g mel 200 g sukker 300 g smør 4 æggeblommer 2 æggehvider 4 tsk. kanel 2 spsk. sukker 50 g hakkede mandler Prøv også: Luksus jødekager

Sådan laver du Karens jødekager

Bland mel og sukker og hak smørret i. Saml dejen med æggeblommerne, tril den til en 6 cm tyk pølse og læg den på køl i mindst 1 time. Skær pølsen ud i 2 mm tykke skiver og læg disse på en plade med bagepapir. Pensl kagerne med æggehvide, drys med kanel, sukker og mandler og bag dem i ovnen ved 200° i 6-8 min. Prøv også: Hjerter af honning

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.