Ingredienser til kirsebærtrifli
(6 pers.)
½ vaniljestang
½ dl brandy
350 g udstenede kirsebær (ca. 500 g hele bær)
2 spsk. brandy
50 g sukker
3 æggeblommer
2 dl mælk
2 dl piskefløde
1 spsk. majsstivelse
40-50 g sukker
16 makroner
Mandelflager
Fremgangsmåde til til kirsebærtrifli
Flæk vaniljestangen og læg korn og den tomme stang i brandyen. Vend udstenede kirsebær med 50 g sukker og 2 spsk. brandy.
Pisk æggeblommerne med mælk og halvdelen af fløden, majsstivelse og sukker. Fjern vaniljestangen og tilsæt vaniljebrandyen. Varm op under omrøring og lad det lige nå kogepunktet i 1 minut. Afkøl.
Kom makroner skiftevis med kirsebær og creme i glas og pynt med toppe af flødeskum pisket af den sidste halvdel fløde. Drys med mandelflager og lidt lage fra kirsebærrene.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Kirsebærtærte
Ferskentrifli med ostecreme
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)