Kokos-tosca
Ingredienser til kokos-tosca
(6 stk.)
75 g flormelis
50 g kokosmel
120 g mel
2 tsk. vaniljesukker
100 g smør
Fyld
1½ dl æblemos
Toscadej
50 g smør
1 tsk. mel
140 g sukker
35 g kokosmel
1 spsk. piskefløde
Fremgangsmåde til kokos-tosca
Bland flormelis, kokosmel, mel og vanilje og smuldr smørret i. Saml dejen, beklæd 6 små forme med dejen og kom en skefuld æblemos i hver. Kom smør, mel, sukker, kokos og fløde i en gryde og kog det sammen til en ensartet masse. Dæk mosen med toscadej og bag kagerne ved 200° i 15-20 min.
Bageopskrift: Alice Karlson
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Vaniljeboller
Mandelkage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)