Lækker appelsinfromage med kokos serveret i appelsinskal
Denne appelsinfromage smager simpelthen så skønt, og så skaber den blikfang på bordet, da den er serveret i appelsinskallen.
Af
af Kristina Marckmann

1 t og 20 min
4 personer
Appelsinfromage
3 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
2 appelsiner
1 tsk. citronsaft
5 udblødte blade husblas
3 pasteuriserede æggehvider
1 dl piskefløde
50 g kokosmel
Flødeskum
Chokoladespåner
Fremgangsmåde
- Pisk æggeblommer og sukker til lyst og luftigt skum.
- Pres forsigtigt saften af appelsinerne (gem skallerne) og bland den med citronsaft og husblas.
- Lun blandingen ganske let, til husblassen smelter.
- Pisk æggehviderne og fløden stive hver for sig.
- Pisk frugtsaften i æggesnapsen og vend først kokos, så æggehvider og sidst flødeskummet i.
- Fyld appelsinskallerne med fromage og stil dem køligt i mindst 1 time.
- Server appelsinfromagerne pyntet med flødeskum og drysset med chokoladespåner.

Dessert & Kage
Gammeldags saftfromage på solbærsaft med cremesovs

Dessert & Kage