Lækker appelsinfromage med kokos serveret i appelsinskal

Denne appelsinfromage smager simpelthen så skønt, og så skaber den blikfang på bordet, da den er serveret i appelsinskallen.
Af
af Kristina Marckmann
Lækker appelsinfromage med kokos serveret i appelsinskal
1 t og 20 min
4 personer
Appelsinfromage
3 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
2 appelsiner
1 tsk. citronsaft
5 udblødte blade husblas
3 pasteuriserede æggehvider
1 dl piskefløde
50 g kokosmel
Flødeskum
Chokoladespåner

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommer og sukker til lyst og luftigt skum.
  2. Pres forsigtigt saften af appelsinerne (gem skallerne) og bland den med citronsaft og husblas.
  3. Lun blandingen ganske let, til husblassen smelter.
  4. Pisk æggehviderne og fløden stive hver for sig.
  5. Pisk frugtsaften i æggesnapsen og vend først kokos, så æggehvider og sidst flødeskummet i.
  6. Fyld appelsinskallerne med fromage og stil dem køligt i mindst 1 time.
  7. Server appelsinfromagerne pyntet med flødeskum og drysset med chokoladespåner.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.