Muffins med hindbærcreme
Ingredienser til chokolademuffins med hindbærcreme
(20 stk.)
150 g blødt smør
220 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
3 æg
125 g hvedemel
75 g kakao
1 tsk. bagepulver
2 dl mælk
100 g hvid chokolade
Creme
225 g mascapone
3 spsk. hindbærsyltetøj
20 friske hindbær
Fremgangsmåde til chokolademuffins med hindbærcreme
Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, kakao og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Fordel dejen i 20 muffinsforme, skær chokoladen i 20 stykker og kom et stykke på hver muffin. Bag kagerne ved 180° i 20 min. og lad dem køle af på en rist. Rør mascaponen med syltetøj, sæt den i små toppe på kagerne og pynt med et frisk bær på toppen.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Æble-hindbærmuffins
Mangoboller med fyld
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)