Muffins med hindbærcreme

Er der noget bedre end en god og syndig chokoladekage, der er både blød, saftig og smagfuld? Det skulle da lige være en med hindbærcreme og friske efterårshindbær.
Af
af Redaktionen

Ingredienser til chokolademuffins med hindbærcreme

(20 stk.)

150 g blødt smør
220 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
3 æg
125 g hvedemel
75 g kakao
1 tsk. bagepulver
2 dl mælk
100 g hvid chokolade

Creme
225 g mascapone
3 spsk. hindbærsyltetøj
20 friske hindbær

Fremgangsmåde til chokolademuffins med hindbærcreme

Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, kakao og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Fordel dejen i 20 muffinsforme, skær chokoladen i 20 stykker og kom et stykke på hver muffin. Bag kagerne ved 180° i 20 min. og lad dem køle af på en rist. Rør mascaponen med syltetøj, sæt den i små toppe på kagerne og pynt med et frisk bær på toppen.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Find flere opskrifter her...
Æble-hindbærmuffins
Mangoboller med fyld

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Se vores galleri herunder med skønne chokolade desserter

Chokolade i desserter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.