Nem og lækker kakaobudding med flødeskum og chokoladespåner

Drømmer du om en nem og cremet dessert på ingen tid? Så bør du prøve denne kakaobudding med flødeskum og chokoladespåner.
Af
af Kristina Miechels
Nem og lækker kakaobudding med flødeskum og chokoladespåner
30 min
4 personer
Kakaobudding
1 æg
2 spsk. sukker
1 dl majsstivelse
3 spsk. kakao
7½ dl mælk
1 tsk. vanilje
1 dl piskefløde
1 spsk. sigtet kakao
50 g hvide chokoladespåner

Fremgangsmåde

  1. Pisk ægget med sukker, majsstivelse, kakao og 1 dl af mælken i en gryde.
  2. Tilsæt resten af mælken og pisk over jævn varme, til det begynder at tykne.
  3. Tag gryden af varmen, pisk vaniljen i og hæld det i en 1 l randform.
  4. Lad buddingen blive helt kold i køleskabet og pisk fløden til skum.
  5. Vend buddingen ud på et fad og pynt med flødeskummet, drys med kakao og chokoladespåner.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.