Lækker nøddekage-konfekt med tranebær og kakao

Uhm! Her får du opskriften på en sund og lækker konfekt fyldt med knasende nødder og søde tranebær. Konfekten kan nydes hele året rundt.
Af
af All Over Press
Lækker nøddekage-konfekt med tranebær og kakao
20 min
25 stk
Nøddekage-konfekt
30 g havregryn
50 g smør
50 g rørsukker
½ dl lys sirup
1 spsk. kakao
½ dl tørrede tranebær
½ dl hakkede hasselnødder
½ dl hakkede, saltede
jordnødder el. peanuts

Fremgangsmåde

  1. Rist havregrynene på en tør pande og kom dem i en skål.
  2. Smelt smørret på panden, tilsæt sukker, sirup og kakao og lad blandingen småkoge 1 min.
  3. Rør havregryn, tranebær og nødder i.
  4. Beklæd en form på ca. 15 x 15 cm med alufolie og hæld nøddeblandingen i.
  5. Lad nøddemassen stivne helt, inden den skæres ud.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.