Pandekager med spinat og bacon

Middagen bliver et hit hos hele familien, når disse pandekager bliver serveret
Af
af Redaktion
Pandekager med spinat og bacon serveret med tomatsalat
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce

Opskrift på pandekager med spinat og bacon

(2 pers.)
30 min.

40 g mel
2 dl mælk
1 æg
½ tsk. salt
150 g bacon i tern
½ spsk. smør
1 fed hakket hvidløg
100 g champignoner
1½ spsk. mel
400 g hakket frossen spinat
1 ½ dl fløde
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. revet ost

Pisk mel, mælk, æg og salt sammen til en let dej. Bag dejen i lidt fedtstof på panden til tynde pandekager. Rist baconternene gyldne i smørret, tilsæt hvidløg og champignoner i skiver og lad dem riste med i et par min. Drys melet over og tilsæt fløden under omrøring. Tilsæt spinat og krydderier, giv det et opkog og smag til. Fold pandekagerne om spinatfyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys osten over, gratiner ved 225° i 8-10 min. og server med tomatsalat.

Madopskrift: Kristina Miechels

Mere med mad-pandekager...
Pandekager med kylling og courgetter
Pestopandekager
Ostegratinerede spinatpandekager

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.