Pavlova med chokoladesmør
Kagebund
250 g ren rå marcipan
100 g æggehvider
50 g sukker
Chokoladecreme
200 g mørk Chokolade
100 g smør
Pynt
Dessertmasse med pistaciesmag
Hvid chokolade
Æggehvider og sukker piskes stift. Marcipanen rives og blandes i. Massen smøres ud på bagepapir som en bund med en diameter på 24 cm. Bunden bages ved 175° i ca. 25 min. Bunden køles af, og chokoladecremen fremstilles. Chokoladen hakkes og smeltes over vandbad. Smør tilsættes, og blandingen vendes i en skål. Cremen afkøles, og når den er passende i konsistens, smøres den ud på pavlova-bunden. Kagekanten pyntes med Odense Dessertmasse med pistaciesmag, og revet hvid chokolade drysses over kagen.
Opskrift: Odense Marcipan (link fjernet) (link fjernet)
Flere juleopskrifter...
Kandiserede æbler
Konfektstykker og pariserkringler
Himmelske honningkager