Opskrifter

Portionsanrettet hindbærmousse med skumfiduser

Søndag, 6. september 2009Opdateret 7 timer sidenaf Helle Brønnum Carlsen
Denne portionsanrettede dessert med hindbærmousse og en lækker creme af skumfiduser og fløde er en nem og sikker vinder, når du skal imponere dine gæster.
30 min
6 personer
Hindbærmousse med skumfiduser
250 g skumfiduser
2 dl piskefløde
1½ dl tyk græsk yoghurt
2 tsk. vaniljeessens
250 g sensommerhindbær
2-3 spsk. sukker efter smag

Fremgangsmåde

  1. Kog skumfiduserne ved lav varme, til de smelter under omrøring.
  2. Afkøl let med omrøring.
  3. Kom yoghurt i og lidt af fløden, mens resten piskes til skum, der foldes i.
  4. Gem de pæneste hindbær og mos resten med sukker og vaniljeessens.
  5. Kom det i portionsglas og hæld marshmallow over. Stil koldt i 3-4 timer før servering. Kan holde til næste dag.