(8-10 stk.)
1½ dl flydende margarine
½ dl sødmælk
2½ dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
3 æg
3½ dl hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Fyld
100 g hvid chokolade
2 rabarberstilke
Pynt
Flormelis
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Hak chokoladen groft. Skær rabarberne i små stykker. Rør margarine, mælk, sukker, vaniljesukker og æggene godt sammen. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i æggemassen, rør til en jævn og glat dej. Fyld muffinformene 2/3 op med dejen. Læg lidt fyld i hver muffin. Bag kagerne midt i ovnen ved 200° i ca. 20 min. Lad dem køle af og drys lidt flormelis over.
Tip: Hvis du bruger frosne rabarber, er det en god idé at vende dem i kartoffelmel, inden du kommer dem i.
Bageopskrift: Tina Gustafsson og Malin Carlsson
Find flere opskrifter her...
Marcipantærte
Chokoladeroulade med bær og fløde
Kirsebærkokotter
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)