Små tærter fyldt med chokolade
En lille lækkerbisken til eftermiddagskaffen. Fyld de små tærter med nøddecreme og lad en orangebue smelte på hver tærte. Mmm...
Af
af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen

Annonce
(Ca. 12 stk.)
Små tærter med nøddecreme og orangebuer:
½ dl sukker 21⁄4 dl hvedemel ½ tsk. bagepulver 1 tsk. vaniljesukker 1 lille æg Fyld: Ca. 100 g nøddecreme Ca. 12 stk. orangebuer Ca. 12 hasselnødder Prøv også: Små søde tærter med hindbærfyld
Sådan laver du kagerne
Rør smør og sukker luftigt. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker. Tilsæt dette til smørblandingen og rør det sammen med ægget til en dej. Tryk dejen ud i smurte forme (ca. 6 cm i diameter). Fordel nøddecremen i formene og bag kagerne midt i ovnen ved 175° i 12-15 min. Lad kagerne køle noget af, inden de løsnes fra formene. Lad en orangebue smelte på hver kage og sæt en nød på toppen. Nødderne kan evt. sættes fast med lidt smeltet chokolade. Prøv også: Luksus chokoladekageAnnonce