Snickers-kage
Fremgangsmåde:
Kiksebund:
Blend peanuts til fint mel i en blender. Hæld peanut-melet i en skål. Blend Bastogne-kiksene til krummer, og bland dem med peanut-melet.
Smelt smørret i en gryde, og vend det sammen med kiks og peanuts.
Fordel massen i en firkantet form, og sæt den i køleskabet.
Karamel:
Varm forsigtigt karameller og fløde op i en gryde, indtil karamellerne er smeltet, og massen er ensartet. Tilsæt salt.
Fordel karamelmassen på den kolde kiksebund, og drys peanuts på.
Sæt tærten på køl igen.
Chokoladetop:
Hak chokoladen groft, og læg den i en skål.
Bring langsomt fløden i kog, og hæld den over chokoladen.
Rør i chokolademassen, til den får en ensartet overflade, og chokoladen er smeltet.
Fordel chokolademassen over karamellen på kagen.
Sæt kagen i køleskabet i mindst 2 timer.
Pynt: Drys saltede peanuts og flagesalt over Snickers-kagen lige inden servering.