(6 pers.)
75 g mel
25 g flormelis
75 g mandelmel
100 g smør
1 æggeblomme
200 g solbær
2 æg
65 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
1½ dl piskefløde
25 g mandelsplitter
Bland mel, flormelis og mandelmel og smuldr smørret heri. Saml dejen med æggeblommen og lad den hvile koldt i mindst 30 min.
Rul dejen ud og beklæd 6 smurte kokotter med dejen. Fyld de beklædte forme halvt op med solbærrene. Pisk æg, sukker og vanilje skummende og rør fløden i.
Hæld æggeblandingen over bærrene og drys mandelsplitterne over.
Bag kokotterne ved 180° i 35 min., til cremen er stivnet, og server.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Solskinskager
Blåbærtærter med marcipan
Rabarber-mandelkager
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)