Opskrift på Cucumber gin spritz med gin og prosecco
Her får du en lækker frisk og farverig cocktail, der smager lidt af forår. Agurk og mynte giver en virkelig dejlig smag til drinken.
Af
Marion Smith

Er du til den mere friske genre, er denne cocktail lige noget for dig
Foto: Columbus Leth
Annonce
15 min
2 personer
Cucumber gin spritz med gin og prosecco
1 agurk
1 citron
1 håndfuld frisk mynte
6 cl sukkersirup
2 håndfulde isterninger
8 cl gin
2 dl prosecco
Til servering:
2 skiver agurk
2 stilke frisk mynte
Fremgangsmåde:
1. Skræl agurken, og skær den i grove stykker. Pres saften af citronen, og pluk mynte groft.
2. Hæld det hele i en blender sammen med sukkersirup, og blend i ca. 1 minut.
3. Fyld 2 glas med isterninger, og hæld 4 cl gin i hvert glas. Sigt den blendede agurkesaft over, og top med prosecco.
4. Servering: Pynt med agurkeskiver og mynte, og servér.
Køb sukkersirup færdigt, eller lav det selv af lige dele vand og sukker, som du koger op og afkøler.

Drikkevarer
Lad festen begynde: Gin & Tonic med tranebær og krustader med rejesalat

Drikkevarer
Festlige nytårsdrinks: 8 lækre cocktails til jul og nytår
Annonce






