Opskrift på Cucumber gin spritz med gin og prosecco

Her får du en lækker frisk og farverig cocktail, der smager lidt af forår. Agurk og mynte giver en virkelig dejlig smag til drinken.
Af
Marion Smith
Grøn og frisk cocktail pyntet med agurker

Er du til den mere friske genre, er denne cocktail lige noget for dig

Foto: Columbus Leth
Annonce
15 min
2 personer
Cucumber gin spritz med gin og prosecco
1 agurk
1 citron
1 håndfuld frisk mynte
6 cl sukkersirup
2 håndfulde isterninger
8 cl gin
2 dl prosecco
Til servering:
2 skiver agurk
2 stilke frisk mynte

Fremgangsmåde:

1. Skræl agurken, og skær den i grove stykker. Pres saften af citronen, og pluk mynte groft.
2. Hæld det hele i en blender sammen med sukkersirup, og blend i ca. 1 minut.
3. Fyld 2 glas med isterninger, og hæld 4 cl gin i hvert glas. Sigt den blendede agurkesaft over, og top med prosecco.
4. Servering: Pynt med agurke­skiver og mynte, og servér.

Køb sukkersirup færdigt, eller lav det selv af lige dele vand og sukker, som du koger op og afkøler.

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.