Ingredienser til aubergine-gedeostsalat
(2 pers.)
1-2 auberginer
2 spsk. olivenolie
Salt
2 skiver dag-gammelt brød
50 g blandet salat
150 g cherrytomater
1 spsk. lys balsamico
2 spsk. olivenolie
½ dl mynteblade
1 skalotteløg
50 g gedeost
Tilbehør
Flutes
Fremgangsmåde til aubergine-gedeostsalat
Skær auberginerne i skiver på langs og drys dem med salt. Lad dem stå på højkant i et dørslag i 15 min. og børst saltet af. Steg 3-4 skiver ad gange på en grillpande penslet med olivenolie. Anret dem på et fad. Skær brødet i tern og rist det i ovnen i 10 min. ved 120º. Skyl salaten og skær tomaterne i halve. Pisk balsamico med olie, salt og peber. Pil skalotteløget og skær det i tynde skiver. Vend det i dressingen med halvdelen af myntebladene. Kom tomater og salat i dressingen og anret det oven på auberginerne. Drys osten over i små klatter og pynt med resten af myntebladene. Servér med flutes til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Perlebygotto med laks
Radisesalat med kylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)