(4 pers.)
4 æg
4 skiver lyst flute el. brød
1-2 spsk.olivenolie
20 g salatskud
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
½ løg
1 dl bouillon
Salt og peber
Begynd med sovsen. Peberfrugten bages i ovnen, til skindet kan flåes af. Kødet skæres i tern uden kerner og koges i bouillon med løg og hvidløg. Blendes og koger ind til konsistens som ketchup. Smages til.
Kog æggene smilende i ca. 7 min. Skær brødet i aflange stænger og rist dem i olien sammen med de nu pillede, kogte æg i halve. Ved at stege blommeoverfladen ved høj varme lukker den sig, så den flydende masse ikke render ud. Anrettes med skyllede blade og paprikasovs.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med æg...
Karryæg med lakserogn
Krydrede røræg
Miniomeletter
Vagtelæg med rejefyld