Campari er en skøn aperitif til lune sommerdage. Italienerne drikker den med isterninger og danskvand, nogle vælger appelsinjuice eller tonic. Den populære mojito bliver også lækker og frisk med Campari.
Til 1 glas bruges
4 cl Campari
1-2 spsk. rørsukker
½ lime delt i små både
8 mynteblade
2 cl dansk vand
Knust is
Knus sukker, lime og mynte i et højt glas og hæld Campari i. Bland det og kom dansk vand og is i. Pynt med lime og mynte.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Iste med kolde druer
Jordbærcampari
Romtopf
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)