Opskrifter

Den dejlige pinsefrokost

Torsdag, 6. maj 2010af Redaktion
Her får du lækre retter til pinsefrokosten - både fisk, grønt og lidt sødt

Her har vi samlet 9 gode forslag til pinsefrokosten.
Madopskrifter: Anne Skovgaard-Petersen og Helle Brønnum Carlsen
Foto: Jette M. Vesterager

Skoven er lysegrøn, og pinsen lurer lige om hjørnet, så det drejer sig ikke om tung mad, men lette retter med fisk, som fra gammel tid hører til i pinsen og så selvfølgelig lam.
En tærte med grønsager er også med på bordet, og vi slutter af med hjemmebagte tarteletter med frugt eller en lækker cremebrûléetærte med jordbær.

Klik på nedenstående billeder, hvis du vil se opskrifterne:


Fisk i form

Laksecarpaccio

Solsikkebrød














Sesamtærte med gedeost
og grønsager

Lammesalat med kapers
og hvidløg

Ovnstegte søtunger med
lysegrønne skørter















Tomatpesto

Skaller med yoghurt og nektariner

Cremebrûléetærte med jordbær














Se også...
Herlige gryderetter
Gode supper
Lav dit eget tv-guf