Figenpålæg med tranebær

Hjemmelavet figenpålæg til børnenes madpakker
Af
af Redaktion

Ingredienser til figenpålæg med tranebær

(24 stk.)

300 g tørrede figner
100 g dadler
100 g tranebær
100 g cashewnødder
1 vaniljestang


Fremgangsmåde til figenpålæg

Skær stilken af fignerne og udsten dadlerne. Kom figner, dadler, tranebær, nødder og kornene fra vaniljestangen i en foodprocessor og blend det til en findelt masse. Rul massen ud mellem to stykker bagepapir og skær dem i felter på 3 x 5 cm. Læg bagepapir mellem stykkerne og opbevar dem i en kagedåse eller anden lufttæt beholder.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Rugklapper med ørredsalat
Laksesandwich med bønnecreme


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.