(5-6 pers.)
400 g sej el. torsk
150 g laks
2 salatløg
1 tsk. salt
3 spsk. fløde
1 æggeblomme
2 spsk. kartoffelmel
1 tsk. revet citronskal
Revet muskat
Tilbehør
Letkogte grønne asparges
Kold sauce af cremefraiche smagt til med salt, peber og karse
Fjern evt. skind og små ben og skær fisken i højst 1 cm tern. Skær løgene i tynde skiver. Bland fisk, løg, salt, fløde, æggeblomme, kartoffelmel, citronskal og muskat. Hæld fiskeblandingen i en velsmurt, aflang form på ca. 1½ l eller form foret med bagepapir og tryk den godt sammen. Sæt den i ovnen på midterrillen ved 175° og bag den ca. 25 min. Lad fisken køle helt af og skær den i skiver med en skarp, fugtig kniv.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv flere lækre fiskeretter...
Makrelruller
Lakseruller med citroncreme
Salat med tun og rabarber
Se mange lækre retter til pinse her.