Forårssalat med bulgur og kylling

En skøn, grov salat, der er lækker som frokostret. Hvis du erstatter kyllingebrystet med hele, ovnstegte kyllingelår, kan den også serveres som aftensmad
Af
Af: af Redaktion
Foto: Carina Krüger
Annonce

Ingredienser til salat med bulgur og kylling

(2 pers.)

200 g fuldkornsbulgur
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
2 dl kogende vand
½ agurk
10 radiser
2 forårsløg
6 tørrede abrikoser
2 spsk. persille
1 lille tsk. paprika
1 spsk. citronsaft
½ tsk. tabasco
Salt og peber
1 stegt kyllingebryst

Fremgangsmåde

Kom bulguren i en skål med salt og olivenolie, hæld det kogende vand over og lad det trække under låg i 15 min. Skær agurken i små tern. Skær radiser, forårsløg og abrikoser i skiver og hak persillen. Bland det hele sammen, smag til med paprika, citronsaft, tabasco, salt og peber. Skær kyllingebrystet i skiver, læg dem øverst på salaten og drys med persille.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Cæsarsalat
Radisesalat med kylling


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.