Frisk jordbærsalsa med lime, forårsløg og honning

Jordbær er ikke kun til desserter og kager, de er også gode som tilbehør sammen med den grønne salat. Denne jordbærsalsa kan f.eks. bruges som forret.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Frisk jordbærsalsa med lime, forårsløg og honning
1 t
4 personer
Jordbærsalsa
250 g jordbær
½ agurk
1 forårsløg
1 spsk. limesaft
4 spsk. solsikkeolie
½ spsk. honning
2 spsk. snittet basilikum
½ tsk. sambal oelek
Salt

Fremgangsmåde

  1. Skyl og nip bærrene og skær dem samt agurk i små stykker.
  2. Snit forårsløget fint.
  3. Bland lime, olie, honning basilikum, sambal oelek og lidt salt i en skål og pisk det sammen med en gaffel.
  4. Vend jordbær, agurk og løg i.
  5. Lad salsaen trække på køkkenbordet en times tid inden servering.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.