Fyldte æg med rugbrødschips

Her får du en lækker opskrift på fyldte æg med sprøde rugbrødschips - Perfekt til påskebordet.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
(8 stk.)

Det skal du bruge til fyldte æg:

4 æg 2 spsk. flødeost 1 skive toastbrød 1 tsk. gurkemeje 1 spsk. klippet dild 1 spsk. hakket ansjos ½ tsk. salt 1 knsp. peber 2 cherrytomater 8 rugbrødschips Dild til pynt Prøv også: Fyldte æg med skalddyr

Sådan laver du fyldte æg:

Kog æggene i 8 min. og lad dem afkøle i koldt vand. Pil dem og halvér dem pålangs. Tag forsigtigt blommerne ud og mos dem med flødeost, smuldret brød og gurkemeje. Smag fyldet til med klippet dild, hakket ansjos, salt og peber og kom det i en sprøjtepose. Kom fyldet i de tomme æg og pynt med tomatbåde, dild og rugbrødschips. Her kan du finde inspiration til påskebordet

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.