Fyldte kyllingebryststykker med skinke

Skøn ret til skovturen
Af
af Redaktion

(8 pers.)

3 æbler, skrællede og udkernede
5 kviste citrontimian
12 skiver parmaskinke
6 kyllingebryststykker

Dressing
100 g mayonnaise
100 g tyk youghurt
1 tsk. dijonsennep
1 fed knust hvidløg
1 tsk. balsamicoglace (købes færdig)


Tilbehør
Salatblanding


Damp æblerne i lidt vand i 2 min. Bland med bladene fra citrontimian. Gem lagen. Snit på langs af kyllingefileterne og læg æble med timian i midten. Bind om med to stykker skinke, så det holdes fast. Læg i et smurt ildfast fad og steg i ovnen i 15 min. ved 180°. Rør imens yoghurtdressingen sammen og hæld lagen fra æblerne ved. Skær i diagonale stykker og pak i alufolie til at tage med. Server med salat og dressing.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Pølseruller med salvie, se billede nederst til venstre
Asparges, æg og bønner med aïoli, se billede øverst til venstre
Hjemmelavet kyllingesalat



Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.