Hindbær-æble-marmelade

En lækker marmelade, der smager af sommer. Prøv at komme den i en sommerlagkage!
Af
af Redaktion

Ingredienser til hindbær-æble-marmelade

250 g hindbær
250 g æbler
1 dl æblejuice
½ cm ingefær
1 vaniljestang
180 g syltesukker

Fremgangsmåde til hindbær-æble-marmelade

Skyl hindbærrene, skræl æblerne og skær dem i mindre stykker. Kog bær og æbler op med juice, ingefær og den flækkede vaniljestang og lad det småkoge under låg i 15 min. Tilsæt sukkeret, kog op og hæld marmeladen på skoldede glas.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Nem stikkelsbær-marmelade
Karamelliseret rabarber-marmelade med portvin


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.