Opskrifter

Høbagt skinke med asparges­salat

Mandag, 21. maj 2012af Redaktion
Til en rigtig forårsbrunch

(6 pers.)

600 g saltet, kogt skinke med fedtkant
2 håndfulde hø
1 spsk. brun farin eller rørsukker
1 bundt grønne asparges
Saften af 1 citron
2 spsk. olivenolie
30 g ristede pinjekerner
½ bundt dild

TIP

Du kan købe små poser med hø i de fleste supermarkeder og dyrehandlere. Hvis du ikke har mod på at høbage skinken, kan du i stedet bruge en røget skinket.

Læg høet i en wok eller stor stegegryde. Bring det til at ryge. Læg skinken ned i høet og læg låg eller alufolie over og damp den let i 10 min. Tag skinken op og gnid den med sukker, grill den i ovnen 5-8 min., til sukkeret er smeltet. Skær aspargesene i skrå stykker og kog dem 5 min. i saltet vand. Dryp dem af og vend dem med olie, ristede pinjekerner og hakket dild. Server skriver af skinke med top af salaten.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Inviter til brunch...


Latkes

Frugtsalat med
granola

Pandekager med
frugtkom-
pot

Chokoladebrioche










Find mange flere lækre og spændende retter til en brunch her...




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)