Høbagt skinke med aspargessalat
(6 pers.)
600 g saltet, kogt skinke med fedtkant
2 håndfulde hø
1 spsk. brun farin eller rørsukker
1 bundt grønne asparges
Saften af 1 citron
2 spsk. olivenolie
30 g ristede pinjekerner
½ bundt dild
TIP
Du kan købe små poser med hø i de fleste supermarkeder og dyrehandlere. Hvis du ikke har mod på at høbage skinken, kan du i stedet bruge en røget skinket.
Læg høet i en wok eller stor stegegryde. Bring det til at ryge. Læg skinken ned i høet og læg låg eller alufolie over og damp den let i 10 min. Tag skinken op og gnid den med sukker, grill den i ovnen 5-8 min., til sukkeret er smeltet. Skær aspargesene i skrå stykker og kog dem 5 min. i saltet vand. Dryp dem af og vend dem med olie, ristede pinjekerner og hakket dild. Server skriver af skinke med top af salaten.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Inviter til brunch...
Latkes
Frugtsalat med
granola
Pandekager med
frugtkom-
pot
Chokoladebrioche
Find mange flere lækre og spændende retter til en brunch her...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)