Hokkaido-marmelade

Lækker marmalade med det japanske græskar: Hokkaido
Af
af Redaktion

425 g sukker
2½ dl vand
2 spsk. citronsaft
400 g revet hokkaido
1 tsk. vanilje
¾ tsk. kardemomme


Kog sukker, vand og citronsaft op og kog det 5 min. under låg. Skrab kernerne ud af hokkaidoen og riv den mellemfint, det er nemmeste at gøre med skallen på. Kom græskarret i gryden sammen med vanilje og kardemomme og kog det ca. 45 min. halvdelen af tiden uden låg, til græskartet begynder et blive klarere i farven. Hæld marmeladen i varme, Atamonskyllede glas og stil dem koldt.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv mere med hokkaido...
Hokkaidoruder (kage)
Hokkaidosuppe med krebs og chorizo
Grønsager med hokkaido-tahindip

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.