Honningbruchetta med ost
(4 pers.)
4 skiver surdejs- el. landbrød
2½ spsk. olivenolie
200 g små solmodne tomater
75 g pecorino- el. parmesanost
Groftkværnet peber
½ tsk. flagesalt
2 spsk. blomster- el. akaciehonning
Basilikum
TIP
PECORINO er en hård presset italiensk fåremælksost med frugtagtig smag og duft. Findes hos ostehandlere og i velassorterede supermarkeder.
Pensl brødskiverne med olie og steg dem på pande eller grillpande ved middelvarme, til de har fået farve på begge sider. Skær tomaterne i halve eller kvarte og steg dem ca. 3 min., til de er bløde og varme. Fordel dem på brødet. Høvl osten over og krydr med salt og peber. Dryp honning på bund og top op med basilikum.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Lav bruchetta som forret sammen med...
Citronkylling med gulerodspuré til hovedret og
Frugttærte med honningtosca til dessert
Flere italienske yndlinge...
Bruchetta med courgetta og mozzarella
Italiensk blomkål