Honningbruchetta med ost

Italiensk forret med twist af honning
Af
af Redaktion

(4 pers.)

4 skiver surdejs- el. landbrød
2½ spsk. olivenolie
200 g små solmodne tomater
75 g pecorino- el. parmesanost
Groftkværnet peber
½ tsk. flagesalt
2 spsk. blomster- el. akaciehonning
Basilikum

TIP

PECORINO er en hård presset italiensk fåremælksost med frugtagtig smag og duft. Findes hos ostehandlere og i velassorterede supermarkeder.

Pensl brødskiverne med olie og steg dem på pande eller grillpande ved middelvarme, til de har fået farve på begge sider. Skær tomaterne i halve eller kvarte og steg dem ca. 3 min., til de er bløde og varme. Fordel dem på brødet. Høvl osten over og krydr med salt og peber. Dryp honning på bund og top op med basilikum.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Lav bruchetta som forret sammen med...
Citronkylling med gulerodspuré til hovedret og
Frugttærte med honningtosca til dessert


Flere italienske yndlinge...
Bruchetta med courgetta og mozzarella
Italiensk blomkål

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.