Hüttemeiers forelskede hummerhaler

En nyfortolket Hüttemer-klassiker med skønne hummerhaler.
Af
af Kristina Miechels

(4 pers.)

Ingredienser til Hüttemeiers hummerhaler

30 ukogte jomfruhummerhaler
2 spsk. mel
Salt og peber
1 spsk. smør
1 ds. hummersuppe
2 spsk. tomatpure
2 dl fløde 9%
2 spsk. cognac

Fremgangsmåde til Hüttemeiers hummerhaler

Klip skjoldet af hummerhalerne og fjern tarmen med en skarp kniv.

Vend halerne i mel krydret med salt og peber og steg dem let gyldne i smørret.

Tilsæt hummersuppe, tomatpure og fløde og lad det koge i 5 min., smag sovsen til med cognac, salt og peber og server med kogte ris og salat.

Mere med skalddyr ...
Hummertårn
Krebsepasta med citron
Nudelpaella med fisk og skalddyr

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.