Hyldebærsaft

Kanel og citron giver denne hyldesaft ekstra varme og fylde. Den kan nydes både kold og varm
Af
af Redaktion

500 g hyldebær
2½ dl vand
1 stang kanel
½ usprøjtet citron
150 g rørsukker

Skyl og rib bærrene og kom dem i en gryde med vand, kanel og revet citronskal. Kog blandingen op og lad det koge i 5 min. Si saften gennem et klæde og kog den op med sukker og citronsaft. Hæld saften på skoldede flasker eller frys den i egnede beholdere.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Varm solbærsaft med kanel
Syltede hyben
Hybensmør




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.