Italiensk salat med brød

Dejlig salat, hvor det sprøde brød giver en god kontrast til grønsagerne og den krydrede dressing
Af
af Redaktion

(4-5 pers.)

3 skiver daggammelt landbrød
2 spsk. olivenolie
150 g røde og gule cherrytomater
100 g blandede salatblade med rucola
5-6 stilkkapers


Dressing
1 tsk. friskhakket rosmarin
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. vineddike
½ dl jomfruolivenolie
Salt og peber



Skær brødet i store tern. Varm olivenolien på en pande, og steg brødet sprødt. Bland alle ingredienserne til dressingen. Halver tomater og kapers. Bland salat, tomater, brødterninger og kapers. Hæld dressingen over lige inden serveringen.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre salater...
Kyllingesalat med karse og saltmandler
Spidskålssalat med fennikel og tomat
Agurkesalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.