Jomfruhummer med basilikum

Superlækker forret til nytårsaften, der oveni købet ikke behøver at vælte budgettet
Af
af Redaktion
Foto: Carina Krüger
Annonce

Ingredienser til jomfruhummer med basilikum

(6 pers.)

12 jomfruhummere med det hele (evt. frost)
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
Salt og peber
½ usprøjtet citron
20 blade basilikum


Sådan gør du
Flæk hummerne og læg dem i et ildfast fad med kødsiden opad. Tænd ovnen på 220°. Kom salt, revet citronskal og saft, finthakkede hvidløg og olivenolie på kødet og stil hummerne i ovnen 2-3 min. Når de lige akkurat er blevet hvide i kanten, er hummerne færdige og serveres varme drysset med lidt hakket basilikum.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere retter til nytårsmiddagen...


Minitarteletter med
avocado og rogn/
rejer

Krondyrmedaljon-
er med basilikum

Lakserullesteg med
salat og ristede kar-
tofler

Champagnesylla-
bub

Kransekage med
nougat













Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.