Frisk jordbærsalsa med lime, forårsløg og honning
Jordbær er ikke kun til desserter og kager, de er også gode som tilbehør sammen med den grønne salat. Denne jordbærsalsa kan f.eks. bruges som forret.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen

1 t
4 personer
Jordbærsalsa
250 g jordbær
½ agurk
1 forårsløg
1 spsk. limesaft
4 spsk. solsikkeolie
½ spsk. honning
2 spsk. snittet basilikum
½ tsk. sambal oelek
Salt
Fremgangsmåde
- Skyl og nip bærrene og skær dem samt agurk i små stykker.
- Snit forårsløget fint.
- Bland lime, olie, honning basilikum, sambal oelek og lidt salt i en skål og pisk det sammen med en gaffel.
- Vend jordbær, agurk og løg i.
- Lad salsaen trække på køkkenbordet en times tid inden servering.

Morgenmad & Brunch
Jordbærsmoothie med banan

Hovedretter